Princesstårta

princess.jpg
princess.jpg

Princesstårta

from 30.00

Sveriges populäraste tårta! Är du nyfiken på hur vår uppskattade princesstårta får den där perfekta balansen mellan matighet och luftighet? Hemligheten stavas hemmagjord vaniljkräm, hela hallon, ekologisk grädde och omsorgsfullt bakade tårtbottnar. Allt under ett täcke av marsipan.

Går att få bakad utan gluten samt med laktsofri grädde. Vi har dock gluten och laktos i våra lokaler. OM du önskar en tårta utan gluten eller laktos beställer du det i menyn nedan som ett tillägg till tårtan 50 kr! Beställ först din önskade storlek på tårta och addera sedan artikeln glutenfri/laktosfri/gluten och laktosfri. Det kostar 50 kr extra. Vi ser då till att hela tårtan bakas utan gluten/laktos och gluten och laktos.

Tårtan på bilden har flera rosor och blad. Våra prinsesstårtor har alltid en vacker ros i mitten. Vill man ha flera rosor kan man välja "extra ros" i menyn nedan.

Om specialdekor önskas ring och rådfråga våra konditorer. De kan då tala om priset för specialdekoren och ni kan välja till de olika alternativen i menyraden.

Beställning görs minst 2 vardagar i förväg, vid högt tryck 3 vardagar.

Bitar:
Quantity:
Add To Cart