om_oss.jpg

”En tårta säger mer än tusen ord.”

Att beskriva en exklusiv, handgjord tårta bakad av en riktig konditor på de bästa naturliga råvarorna är lite som att beskriva en solnedgång, eller hur det är att vara kär. Oavsett vilka ord man använder så når man aldrig riktigt fram.

Överdriver vi? Nä, det tycker vi nog inte. Kom in till vår butik på Torsgatan 75 och titta, lukta och smaka på allt det goda vi bakar, så får du se vad vi menar. Vi lovar, du kommer inte att ångra dig (eller gå härifrån tomhänt). 

Råvaror och ingredienser

Vi använder bara naturliga råvaror av högsta kvalitet från svenska mejerier och bönder. Och så långt det är möjligt arbetar vi med ekologiska råvaror. Såklart.

Våra tårtor

Vi brukar beskriva våra tårtor som klassiska bakverk med en modern twist och exklusiva smaker. Du kan välja mellan 16 olika tårtor i vårt grundutbud, eller så hjälper vi dig att ta fram en tårta precis så som du vill ha den. Vi kan specialdesigna tårtor till barnkalaset, studentskivan och företagsfesten, och vi erbjuder givetvis tårtor bakade utan gluten, laktos och mjölk. Vi har även ett brett vegansk sortiment.

Tårtor 

Våra smörgåstårtor

Ska du ha fest? Då måste du bjuda på smörgåstårta. Vi gör matiga, fräscha, vackra smörgåstårtor som är lätta att servera och fantastiska att äta. Vi har 3 st smörgåstårtor i vårt standardsortiment, men vill du ha en egen variant med dina favoritingredienser ordnar vi det mer än gärna.

Smörgåstårtor

Våra bröd

Ett bageri som inte bakar sitt eget bröd är inget bageri. Vi bakar våra bröd i stenugn och vi har både salta matbröd och söta fikabröd i vårt sortiment. Alla våra salta bröd är gjorda på surdeg.  

Bageriet

Fester, högtider och catering

Oavsett vilken sorts tillställning du eller ditt företag ska anordna så kan vi hjälpa till med både mat och arrangemang. Till de stora högtiderna har vi ett antal menyer att välja mellan, eller så hittar vi tillsammans med dig på en alldeles unik meny. Vi har goda kontakter med några av Stockholms bästa bröllopskoordinatorer och festfixare, och vi älskar utmaningar. Hör av dig.  

Kontakt

Oscar och Anna

Oscar Målevik är utbildad konditor och vann SM för unga bagare som 19-åring. Anna Cardelius har en utbildning inom livsmedelshantering, marknadsföring och försäljning.

Oscar Målevik och Anna Cardelius, grundare och ägare av Haga Tårtcompani & Bageri